Consells de cuina La Vanguardia

Aquest pastís el vaig portar a casa de la Salut i l'Àlex, a Terrassa. Al matí havíem anat a escalar i, tornant, tenia el temps just de preparar unes postres ràpides per portar al sopar… i vaig pensar que era el moment de gastar la segona base de pa de pessic que ens van regalar a una classe de la Mireia al Caprabo. I dit i fet! La crema pastissera la vaig fer com la crema catalana, però amb 60 g de Maizena per un litre de llet.

Preparació

  1. Emborratxeu la base de pa de pessic amb l’almívar del préssec.
  2. Esteneu la crema pastissera per tota la base del pastís i col·loqueu-hi per sobre la fruita tallada a làmines formant cercles concèntrics.
  3. Foneu la xocolata al microones i fiqueu-la dins una paperina de paper, amb la punxa ben fina.
  4. Decoreu el pastís amb unes ratlles de xocolata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto