Troba la teva recepta

Aquest pastís el vaig portar a casa de la Salut i l'Àlex, a Terrassa. Al matí havíem anat a escalar i, tornant, tenia el temps just de preparar unes postres ràpides per portar al sopar… i vaig pensar que era el moment de gastar la segona base de pa de pessic que ens van regalar a una classe de la Mireia al Caprabo. I dit i fet! La crema pastissera la vaig fer com la crema catalana, però amb 60 g de Maizena per un litre de llet.

Preparació

  1. Emborratxeu la base de pa de pessic amb l’almívar del préssec.
  2. Esteneu la crema pastissera per tota la base del pastís i col·loqueu-hi per sobre la fruita tallada a làmines formant cercles concèntrics.
  3. Foneu la xocolata al microones i fiqueu-la dins una paperina de paper, amb la punxa ben fina.
  4. Decoreu el pastís amb unes ratlles de xocolata.

Més receptes amb Fruita

Tatin de poma Vegetariana

Tatin de poma

Per Jaume Saumell

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

18 ago

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

20 ago

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

23 ago

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto