Troba la teva recepta

Aquest pastís el vaig portar a casa de la Salut i l'Àlex, a Terrassa. Al matí havíem anat a escalar i, tornant, tenia el temps just de preparar unes postres ràpides per portar al sopar… i vaig pensar que era el moment de gastar la segona base de pa de pessic que ens van regalar a una classe de la Mireia al Caprabo. I dit i fet! La crema pastissera la vaig fer com la crema catalana, però amb 60 g de Maizena per un litre de llet.

Preparació

  1. Emborratxeu la base de pa de pessic amb l’almívar del préssec.
  2. Esteneu la crema pastissera per tota la base del pastís i col·loqueu-hi per sobre la fruita tallada a làmines formant cercles concèntrics.
  3. Foneu la xocolata al microones i fiqueu-la dins una paperina de paper, amb la punxa ben fina.
  4. Decoreu el pastís amb unes ratlles de xocolata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto