Troba la teva recepta

Preparació

  1. Prepareu dues bases de pa de pessic segons la recepta que explico aquí. En el nostre cas, de 25 cm i 17 cm de diàmetre, respectivament. Dividiu cada base en dos pisos, mulleu el pis de sota amb l’almívar i farciu-lo de Nutella o melmelada. Tapeu-lo amb el pis de sobre. 
  2. Amb l’ajut d’un corró, estireu el fondant marró i cobriu les dues bases de pa de pessic. Col·loqueu la base gran sobre la safata definitiva del pastís i la base petita sobre la base gran, enretirada un pèl enrere.
  3. Amb el mateix fondant marró, cobriu tota la part superior simulant les pedres de la paret.
  4. Formeu i enganxeu les finestres de fondant blau i feu el marc amb fondant negre. Enganxeu la porta. El fondant s’enganxa fàcilment humitejant la superfície amb una mica d’aigua (va bé amb l’ajut d’un pinzell petit d’aquarel·les).  
  5. Formeu les torres enganxant les galetes Oreo amb la glaça blanca. Enganxeu els cons de gelat a la part superior, també amb una mica de glaça. Col·loqueu les torres al seu lloc del pastís.

  6. Formeu el roser i enganxeu-lo a la paret del castell.

  7. Per fer el drac, busqueu a Google “dragon modelado fondant” i us sortiran molts tutorials amb les fotos del pas a pas. És molt més fàcil del que sembla!

  8. Finalment, repartiu la galeta picada per tot el voltant del pastís i formeu el camí amb el KitKat trossejat. I ja ho tenim!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto