Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu dues bases de pa de pessic segons la recepta que explico aquí. En el nostre cas, de 25 cm i 17 cm de diàmetre, respectivament. Dividiu cada base en dos pisos, mulleu el pis de sota amb l’almívar i farciu-lo de Nutella o melmelada. Tapeu-lo amb el pis de sobre. 
  2. Amb l’ajut d’un corró, estireu el fondant marró i cobriu les dues bases de pa de pessic. Col·loqueu la base gran sobre la safata definitiva del pastís i la base petita sobre la base gran, enretirada un pèl enrere.
  3. Amb el mateix fondant marró, cobriu tota la part superior simulant les pedres de la paret.
  4. Formeu i enganxeu les finestres de fondant blau i feu el marc amb fondant negre. Enganxeu la porta. El fondant s’enganxa fàcilment humitejant la superfície amb una mica d’aigua (va bé amb l’ajut d’un pinzell petit d’aquarel·les).  
  5. Formeu les torres enganxant les galetes Oreo amb la glaça blanca. Enganxeu els cons de gelat a la part superior, també amb una mica de glaça. Col·loqueu les torres al seu lloc del pastís.

  6. Formeu el roser i enganxeu-lo a la paret del castell.

  7. Per fer el drac, busqueu a Google “dragon modelado fondant” i us sortiran molts tutorials amb les fotos del pas a pas. És molt més fàcil del que sembla!

  8. Finalment, repartiu la galeta picada per tot el voltant del pastís i formeu el camí amb el KitKat trossejat. I ja ho tenim!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

27 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto