Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un motlle de 26 cm feu una base amb melindros o galetes esmicolades. Escorreu la pinya i guardeu-ne el suc. Tritureu la pinya, el sucre i el suc de la llimona fins a obtenir un puré ben fi.
  2. A part, dissoleu la gelatina en el suc de la pinya tal com indiquen les instruccions de la gelatina.
  3. Afegiu la gelatina al puré de pinya i barregeu-ho bé. Afegiu-hi la nata sense muntar i aboqueu-ho al motlle.
  4. Poseu el pastís a la nevera fins que qualli.
  5. Decoreu-lo al gust de cadascú. És millor que el feu el dia abans.
  6. Jo l'he decorat amb una capa de gelatina que he fet amb 250 ml de suc de pinya de bric, normal i corrent, una rodanxa de pinya i uns fils de pell de llimona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: