Consells de cuina La Vanguardia

Som una família que traiem força profit de les trobades familiars i intentem celebrar tantes coses com podem, així tots som una mica protagonistes de la diada. En aquesta ocasió vam anar a dinar a Barcelona, que això sol ja fa festa grossa: cadires, cavallets, fustes, plats, pastís… tots cap a l’Eixample en caravana, va ser tota una expedició.

El pastís de torró va tenir molt èxit. Fi, amb una textura de mousse deliciosa, lleuger i gens embafador, és d’aquells per repetir. I com que encara ningú ha menjat torrons però ja s’acosta el Nadal, el torró és un gust que ve molt de gust. El vaig acompanyar d’un coulis fet amb melmelada de cireres i kirsch, que també hauria quedat molt bé com a capa superior del pastís. I les ratlles de xocolata de la decoració em van servir per estrenar un dels regals de l’aniversari, un estri de silicona ideal per dibuixar.

Preparació

  1. Per a la base: tritureu les galetes i barregeu-les amb el sucre i la mantega fosa fins a obtenir una pasta homogènia. Esteneu bé la pasta dins un motlle desemmotllable i coeu-ho al forn a 180 ºC durant 10 min. Deixeu-ho refredar.
  2. Per al farcit: poseu en remull 5 fulles de gelatina en aigua freda. Barregeu el formatge, el gelat fos i el sucre. Escalfeu un dit d’aigua al microones i dissoleu-hi la gelatina. Afegiu-ho a la mescla anterior i barregeu-ho bé. Semimunteu la nata i afegiu-la amb compte que no s’abaixi. Aboqueu-ho dins el motlle i deixeu que qualli a la nevera durant 2 h.
  3. Per a la cobertura: poseu en remull 2 fulles de gelatina. Escalfeu un dit d’aigua al microones i dissoleu-hi la gelatina. Barregeu-ho amb els iogurts i aboqueu-ho sobre el pastís. Reserveu-lo a la nevera fins al moment de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto