Preparació
Preparació
- Emboliqueu les patates amb paper d’alumini i coeu-les al forn, a 200 ºC, 40 min. Si teniu molta pressa, també les podeu coure en un recipient tapat al microones, amb un gotet d’aigua, uns 10 min, a potència màxima.
- Quan s’hagin refredat, talleu-les per la meitat i buideu la polpa, procurant no trencar la pela. Reserveu-les.
- Renteu i talleu els xampinyons ben menuts.
- Talleu la part blanca del porro amb unes tisores. Amb l’ajut d’un adult, sofregiu-la lentament amb oli d’oliva, 2 min. Heu d’estar atents, perquè es crema ràpidament.
- Aboqueu-hi els xampinyons i deixeu que perdin l’aigua.
- Esparraqueu les botifarres, poseu-les a la paella i continueu la cocció.
- Afegiu-hi la polpa de les patates i barregeu-ho tot bé.
- Farciu les peles de patata amb la barreja.
- Poseu una mica de pa ratllat barrejat amb formatge parmesà per sobre de les patates farcides, gratineu-les al forn i ja les tindreu a punt per menjar.
El consell
Les patates es poden farcir amb tot tipus d’ingredients. Penseu en els aliments que més us agradin: pollastre, verdures, gambetes, salmó... Agafeu aquesta recepta com a base i animeu-vos a experimentar amb els vostres ingredients preferits!