Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu i talleu a tires un pebrot verd. Sofregiu-lo lleugerament amb una mica d'oli en una paella a foc mitjà-alt.
  2. Salpebreu els filets de llom de porc i cuineu-los a la mateixa paella on heu fregit el pebrot juntament amb un gra d'all picat fins que estiguin ben cuits i agafin un to daurat.
  3. Talleu a làmines quadrades el formatge Emmentaler AOP.
  4. Per muntar el 'pepito', utilitzeu un pa rústic de barra. Talleu-lo a la meitat i ompliu-lo amb el llom de porc, el pebrot verd i les làmines d'Emmentaler AOP.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: