Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les peres: en un cassó poseu el vi, el sucre i la canyella. Peleu les peres i introduïu-les al cassó ben cobertes de vi.
  2. Coeu les peres uns 20 minuts, fins que siguin toves.
  3. Deixeu refredar les peres i reserveu-les a la nevera un o dos dies, dins el vi.
  4. Escorreu les peres i poseu el vi a reduir al foc, fins a obtenir una textura de salsa. Reserveu-ho.
  5. Per al cremós: foneu la xocolata blanca al microones, amb compte que no es cremi. Barregeu-la amb el iogurt grec i reserveu-ho a la nevera.
  6. Serviu les peres amb la reducció de vi i el cremós de iogurt i xocolata blanca per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: