Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu la sípia. Amb les potes feu un brou per coure els pèsols, i amb el cos feu-ne dues parts iguals i congeleu-les juntes. Quan estiguin congelades, talleu-les amb la màquina de tallar embotits.
  2. Esclovelleu els pèsols de la tavella. Piqueu la ceba i l’all tendre.
  3. Per a l’oli de soja: barregeu els 100 ml d’oli d’oliva amb la soja.
  4. Per a l’escuma d’ametlla crua: mescleu la pasta pura d’ametlla i la llet amb l’ajut d’una batedora. Ompliu el sifó amb dues càrregues.
  5. En una cassola poseu un raig d’oli i afegiu-hi la ceba i l’all. Deixeu que cogui sense que agafi color. Tireu-hi els pèsols i el brou de sípia i tapeu-ho tot. Coeu-ho 5 min evitant que quedi líquid.
  6. Muntatge: poseu els pèsols en un plat fondo. Al mig del plat, poseu-hi l’escuma d’ametlla, les tallarines de sípia poc saltades en una paella i els germinats per sobre. Acabeu-ho amb un cordó d’oli de soja al voltant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto