Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una olla amb molta aigua i una mica de sal hi feu bullir els peus de porc tallats per la meitat durant unes 2 o 3 h, més o menys.
  2. En una safata de forn poseu la ceba, la pastanaga, el pebrot i els tomàquets (tot tallat a trossos), l’all, la farigola, el llorer, la vedella, els ossos i el llard, i ho poseu al forn unes 2 h.
  3. Després, afegiu-hi el vi i el brandi, i ho deixeu al forn durant 30 min més. Poseu el contingut de la safata en una olla, cobriu-ho d’aigua i deixeu-ho bullir 3 h.
  4. Quan el brou hagi reduït, traieu-ne la vedella i els ossos, en coleu la resta i munteu una salsa de la manera següent: en una cassola amb una mica d’oli torreu les dues cullerades de farina, hi afegiu el contingut de l’olla a poc a poc, ho remeneu amb un batedor fins que aconseguiu una salsa lleugera i ho passeu després pel colador xinès.
  5. En una cassola de fang, hi poseu els peus de porc, ja cuits i escorreguts, i els bolets rentats i tallats a trossos, ho cobriu amb la salsa que hem preparat, hi afegiu el Bovril i 4 gotes de tabasco, i ho rectifiqueu de sal. Ho deixeu bullir durant uns 5 o 6 min i ho serviu molt calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: