Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Poseu una olla gran a escalfar amb aigua i sal, llorer, una ceba, la pell de la llimona i els peus de porc, i deixeu-ho bullir 1 h 30 min. 
  2. Escorreu els peus i deixeu-los refredar. Passeu-los per farina i fregiu-los en una paella; reserveu-los i reserveu també una part del brou de bullir-los. 
  3. Bulliu els cargols amb herbes aromàtiques. Prepareu un sofregit amb la ceba restant i els tomàquets en una cassola gran. Afegiu-hi els cargols bullits i els peus reservats. 
  4. Passeu per una paella les salsitxes tallades i afegiu-les a la cassola, amb una mica del brou reservat de bullir els peus. 
  5. Deixeu-ho bullir lentament uns 40 min i, mentrestant, preparareu una picada amb els alls, les ametlles, el julivert, els carquinyolis i un pessic de bitxo. Deixeu-ho coure lentament 30 min més i ja estarà a punt per servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 260

QUINA SAMFAINA! LA FÓRMULA PERFECTA

  • Tot el que cal saber per estar al dia
  • Vicky Sevilla

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto