Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu les verdures per cuinar-les. Peleu els alls i, tot seguit, partiu els tomàquets i les pastanagues.
  2. Poseu en una cassola una mica d’oli i afegiu-hi els peus partits per la meitat i salpebrats, les verdures, el llorer i la canyella. Cobriu-ho amb aigua i una mica de moscatell. Poseu-ho a coure a foc mitjà. Tapeu la cassola amb un plat soper ple d’aigua i moscatell. A mesura que el guisat es vagi bevent el líquid, aneu-hi afegint aigua i moscatell. Deixeu-ho unes 3 h a foc mitjà.
  3. Serviu els peus acompanyats de trossos de pastanaga, prunes i pinyons.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: