Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els peus de porc en una cassola amb aigua freda, dues cebes senceres, les fulles de llorer, sal i la copa de vi blanc, i deixeu-ho bullir 2 h 30 min a foc mitjà. Aneu afegint-hi aigua, si cal.
  2. Deixeu-ho refredar una estona i desosseu els peus: ha de quedar la meitat del peu sencera.
  3. Per al farciment de ceps i botifarra negra: feu un sofregit de ceba tallada fina, amb els ceps laminats petits i la botifarra negra sense budell. 
  4. Poseu la mantellina en aigua 10 min, per netejar-la.
  5. Per al muntatge: agafeu mig peu i farciu-lo amb la farsa de ceps i botifarra negra. Poseu-hi l’altra meitat de peu a sobre i emboliqueu-ho tot amb la mantellina, donant-li forma de peu.
  6. Poseu-ho al forn 15 min, a 220 ºC.
  7. Ho podeu acompanyar amb una Parmentier de patata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 275

EL NADAL A LES TEVES MANS

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Francesc Fortí i Francina Suriñach

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto