Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu les làmines de carpaccio amb molta cura perquè no es trenquin i poseu-les disposem en una safat.
  2. Col·loqueu la ruca en un bol gran, afegiu les panses, salpebreu-ho i amaniu-ho amb oli d'oliva verge extra. Moveu-ho bé.
  3. D'altra banda, prepareu una vinagreta amb oli d'oliva verge extra, un rajolí de llimona, pebre negre i una cullerada de mostassa de gra, quan ja tingueu tots aquests ingredients en un pot, tanqueu-lo i agiteu-lo amb energia perquè emulsionin.
  4. Finalment, disposeu una mica de ruca amb panses al centre de cada làmina de carpaccio i enrotlleu-ho làmina a làmina. Podeu fer servir un escuradents per tancar cada rotllet. Quant estiguin tots enrotllats, poseu-lo en un plat ampli i ruixeu-los amb la vinagreta per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: