Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la base de les cabeces d’alls, emboliqueu-les amb paper de plata i poseu-les al forn, a 180 ºC, 30-40 min, fins que estiguin molt tendres. Deixeules refredar una mica, retireu-ne el paper i extraieu la pasta d’alls rostits.
  2. Escalfeu un cassó amb unes gotes d’oli d’oliva, afegiu-hi el puré d’alls, remeneu-ho, escampeu-hi la farina, remeneu-ho i deixeu que es torri uns segons, mulleu-ho amb el brou de peix i deixeu-ho coure fins a obtenir la textura desitjada. Salpebreu-ho.
  3. Renteu les cebes tendres i retireu les llavors dels pebrots; talleu-los de manera regular.
  4. Talleu el lluç a trossets, salpebreu-lo i passeu-lo per la planxa calenta, untada amb oli d’oliva. Salteu els pebrots i la ceba tendra; salpebreu-los.
  5. Renteu i talleu els tomàquets en dos, marqueu-los a la planxa 2 min.
  6. Formeu les broquetes alternant el lluç amb la ceba tendra i els pebrots.
  7. Col·loqueu les broquetes i els tomàquets en una safata i poseu-la al forn calent, a 200 ºC, 5 min.
  8. Serviu-ho acompanyat de la velouté d’alls rostits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto