Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la base de les cabeces d’alls, emboliqueu-les amb paper de plata i poseu-les al forn, a 180 ºC, 30-40 min, fins que estiguin molt tendres. Deixeules refredar una mica, retireu-ne el paper i extraieu la pasta d’alls rostits.
  2. Escalfeu un cassó amb unes gotes d’oli d’oliva, afegiu-hi el puré d’alls, remeneu-ho, escampeu-hi la farina, remeneu-ho i deixeu que es torri uns segons, mulleu-ho amb el brou de peix i deixeu-ho coure fins a obtenir la textura desitjada. Salpebreu-ho.
  3. Renteu les cebes tendres i retireu les llavors dels pebrots; talleu-los de manera regular.
  4. Talleu el lluç a trossets, salpebreu-lo i passeu-lo per la planxa calenta, untada amb oli d’oliva. Salteu els pebrots i la ceba tendra; salpebreu-los.
  5. Renteu i talleu els tomàquets en dos, marqueu-los a la planxa 2 min.
  6. Formeu les broquetes alternant el lluç amb la ceba tendra i els pebrots.
  7. Col·loqueu les broquetes i els tomàquets en una safata i poseu-la al forn calent, a 200 ºC, 5 min.
  8. Serviu-ho acompanyat de la velouté d’alls rostits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto