Troba la teva recepta

Preparació

  1. Rostiu les carcasses de pularda amb la ceba, la pastanaga i el porro. Ben rosses, poseu-les en una olla amb la verdura i cobriu-les d'aigua freda. Deixeu-ho bullir a foc lent fins que quedi el 25% del brou. Coleu-lo i deixeu-lo refredar. Quan sigui fred, desgreixeu-lo.
  2. Mentrestant, salpebreu els pits de pularda i daureu-los lleugerament en una paella amb un raig d’oli. Seguidament, poseu-los en una cassola i cobriu-los amb l’oli. Talleu la cabeça d’alls per la meitat i afegiu-la als pits. Confiteu-los lentament al forn a 95º C durant 2 h, aproximadament.
  3. Peleu les peres i talleu-les a daus d’1 cm de costat. Foneu la mantega en una paella. Coeu-hi les peres amb les espècies.
  4. En una altra paella, feu un caramel amb el sucre i un rajolí d’aigua. Quan estigui ben caramel·litzat, incorporeu-hi el vinagre i reduïu-lo. Afegiu-hi el vi ranci i deixeu evaporar l'alcohol. Al final, poseu-hi el brou de pularda i deixeu que agafi textura de salsa. Poseu-ho a punt de sal i lligueu-ho tot amb una mica de Maizena.
  5. Presenteu el plat amb el pit confitat, la pera cuita al costat i salseu-ho amb la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto