Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desosseu els pits de pularda deixant-ne la pell. Amaniu-los amb sal, pebre de Sichuan acabat de moldre, un polsim de curri de Madràs, un polsim de comí en pols i un raig d'oli d'oliva. Barregeu-ho bé i deixeu-ho reposar 30 min.
  2. Mentrestant, peleu la ceba, els kiwis grocs i traieu el bec i les granes del pebrot verd. Talleu-ho per separat s daus menuts.
  3. Poseu una cassola al foc amb un petit raig d'oli. Poseu-hi la ceba i que s'escalfi lleugerament. Tot seguit, afegiu-hi el pebrot verd, doneu-li un parell de tombs i seguidament incorporeu-hi el kiwi. Deixeu-ho coure 1 min.
  4. Afegiu el sucre, el raig de vinagre i l'aigua. Deixeu-ho coure 2 min més i ja estarà llest. Reserveu-ho en calent.
  5. Poseu una paella al foc amb un raig d'oli i daureu els pits de pularda per la part de la pell. Quan siguin rossos, doneu-los la volta i deixeu que s'acabin de coure.
  6. Serviu els pits de pularda a talls de 0,5 cm amb la salsa agredolça al costat i un polsim de sal grossa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: