Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Condimenteu el pollastre amb les espècies, afegiu-hi un fil d’oli d’oliva, barregeu-ho bé i deixeu-ho marinar 30 min a la nevera.
  2. En una paella amb una mica d’oli d’oliva, salteu el pollastre fins que estigui fet; reserveu-lo.
  3. Talleu la ceba a la juliana. Desgraneu la magrana. Reserveu-ho.
  4. Per a l’hummus: poseu tots els ingredients en un got i tritureu-los.
  5. Passeu el pa de pita per la planxa. Unteu-lo amb un parell o tres de cullerades d’hummus, afegiu-hi la crema agra i pel damunt poseu-hi els trossos de pollastre, una mica de ceba, magrana, llavors de sèsam, brots i fulles de menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto