Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per fer la massa, barregeu en un bol 300 g de farina, 2 g de llevat fresc, 180 g d'aigua mineral, un raig de l'oli de les anxoves i un polsim de sal.
  2. Deixeu reposar dins d'aigua mineral els filets d'anxova 15 minuts.
  3. Sobre una fusta amasseu i funyiu aquesta massa, torneu-la al bol i deixeu-la reposar a la nevera 24 hores, tapada amb un drap.
  4. Feu la salsa de tomàquet ratllant els tomàquets i, un cop ratllats, poseu-los amb una fulla de llorer en una paella sense res més, ni tan sols oli. Manteniu el foc al mínim fins que es redueixi a la meitat. Un cop ha disminuït el tomàquet, afegiu-hi el pebre i reserveu-ho. Desfulleu l'orenga.
  5. Estireu la massa fins a donar-hi forma rodona. Pinteu-la amb la salsa de tomàquet. Poseu-hi les fulles d'orenga per sobre.
  6. Talleu el formatge Urgèlia DOP i poseu-lo repartit de forma homogènia.
  7. Poseu la pizza en una safata amb paper sulfurat i coeu-ho al forn uns 20 minuts a 220º.
  8. Desfulleu l'alfàbrega i barregeu-la amb la ruca. Traieu les espines de les anxoves i eixugueu-les.
  9. Un cop la massa surt del forn, poseu-hi per sobre les fulles de ruca i alfàbrega, el pebre negre i els filets d'anxova.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

21 nov

Cava Sound 2019

Arriba el Cava Sound, el festival que reuneix cava i música en directe en un ambient únic. El 21 de novembre,...

22 nov

Tallers de tardor del cicle gastronòmic (R)EVOLUCIÓ A LA CUINA

Aquesta tardor, el Mercat de la Plaça de Cuba us convida a fer la revolució a la cuina. Amb quatre activitats...

23 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

23 nov

VI Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls

Amb l’objectiu de reivindicar l’autèntica calçotada i la cuina del calçot, l’Ajuntament...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto