Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per fer la massa, barregeu en un bol 300 g de farina, 2 g de llevat fresc, 180 g d'aigua mineral, un raig de l'oli de les anxoves i un polsim de sal.
  2. Deixeu reposar dins d'aigua mineral els filets d'anxova 15 minuts.
  3. Sobre una fusta amasseu i funyiu aquesta massa, torneu-la al bol i deixeu-la reposar a la nevera 24 hores, tapada amb un drap.
  4. Feu la salsa de tomàquet ratllant els tomàquets i, un cop ratllats, poseu-los amb una fulla de llorer en una paella sense res més, ni tan sols oli. Manteniu el foc al mínim fins que es redueixi a la meitat. Un cop ha disminuït el tomàquet, afegiu-hi el pebre i reserveu-ho. Desfulleu l'orenga.
  5. Estireu la massa fins a donar-hi forma rodona. Pinteu-la amb la salsa de tomàquet. Poseu-hi les fulles d'orenga per sobre.
  6. Talleu el formatge Urgèlia DOP i poseu-lo repartit de forma homogènia.
  7. Poseu la pizza en una safata amb paper sulfurat i coeu-ho al forn uns 20 minuts a 220º.
  8. Desfulleu l'alfàbrega i barregeu-la amb la ruca. Traieu les espines de les anxoves i eixugueu-les.
  9. Un cop la massa surt del forn, poseu-hi per sobre les fulles de ruca i alfàbrega, el pebre negre i els filets d'anxova.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

27 feb

Cuina vegetariana d'hivern Nou 2020

Sabíeu que la meitat del nostre plat sempre haurien de ser verdures? I que hauríem de reduir el consum...

27 feb

Taller 'Cuina amb vegetals fermentats'

El dijous 27 de febrer, al Centre Cívic El Sortidor, es farà un taller de 18.30 a 21.30 h en què...

27 feb

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

01-28 feb

Jornades gastronòmiques 'Temps d'uriços'

Els eriçons de mar són uns dels productes que reben més noms diferents al nostre país. Depèn...

Portada 237 Neta

BACALLÀ FOODIE. MAI NO L'HAVÍEU CUINAT AIXÍ!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carlota Claver

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto