Troba la teva recepta

Amb aquest plat, el restaurant Terrazza Ravello participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1. Per a la massa: poseu la farina en un bol. Escalfeu una petita part d’aigua (100 ml) i desfeu-hi el llevat amb l’ajuda d’una cullera. Incorporeu-ho al bol de la farina i comenceu a pastar-ho.
  2. Afegiu-hi la resta d’aigua i la sal. Aneu-ho pastant fins que la massa se us desenganxi de les mans.
  3. Poseu la massa sobre la taula i continueu pastant-la fins que quedi ben llisa (podeu fer un repòs entre pastament i pastament d’uns 10 min).
  4. Poseu la massa en un bol i cobriu-la amb un drap de cuina; deixeu-la reposar 3 h o fins que dobli el volum.
  5. Estireu-la amb un corró, donant-li la forma i la mida que vulgueu.
  6. Per a la pizza: esteneu la massa amb les mans sobre una superfície enfarinada fins que quedi un cercle rodó de la mida de la safata on coureu la pizza. Treballeu la massa des del centre cap enfora, deixant sense tocar els últims 2 cm de la vora, perquè pugi bé i quedi cruixent.
  7. Esteneu la salsa de tomàquet sobre la massa. Escorreu la mozzarella i talleu-la a rodanxes fines. Repartiu-la sobre la pizza, i també les fulles d'alfàbrega.
  8. Enforneu-la a 250 ºC, 14-16 min, fins que la vora quedi ben daurada i cruixent. Traieu-la del forn i serviu-la acabada de fer.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

17 gen

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

17 gen

Taller per escalfar-nos Nou! 2020

El divendres 17 de gener, de 20.15 a 21.45 h, es durà a terme al Centre Cívic Sagrada Família un...

19 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

17-19 gen

Fira de l'Oli i les Garrigues 2020

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 56 anys, s’hi celebra la...

Portada 235

SUPER SANS! TRUCS PER ESTRENAR BÉ EL 2020

  • Formatges singulars
  • L'alè de la Mediterrània en un bistrot d'Esparreguera

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto