Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu el cervell en aigua i sal, escorreu-lo i deixeu-lo refredar.
  2. En una planxa amb una mica d’oli poseu el filet, les costelletes i els ronyons amb el seu greix i partits per la meitat.
  3. Un cop tot fet, serviu-ho en un plat juntament amb el cervell també tallat per la meitat, el pebrot del piquillo i la patata fregida per guarnir el plat. Per sobre, afegiu-hi un raig d’oli d’oliva.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: