Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu el cervell en aigua i sal, escorreu-lo i deixeu-lo refredar.
  2. En una planxa amb una mica d’oli poseu el filet, les costelletes i els ronyons amb el seu greix i partits per la meitat.
  3. Un cop tot fet, serviu-ho en un plat juntament amb el cervell també tallat per la meitat, el pebrot del piquillo i la patata fregida per guarnir el plat. Per sobre, afegiu-hi un raig d’oli d’oliva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: