Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un roux desfent el llard en una cassola i enrossint la farina. Afegiu-hi la ceba, tallada molt petita, i feu un bon sofregit fins que estigui ben daurada. Incorporeu-hi el tomàquet ratllat i continueu el sofregit fins que estigui ben confitat.
  2. Salpebreu els menuts i daureu-los en una altra cassola, amb una mica de llard. Afegiu-los al sofregit, cobriu-los amb el vi ranci i deixeu que faci xup-xup 20 min. 
  3. Incorporeu-hi els bolets de temporada i salpebreu-ho. Deixeu-ho coure 10 min més, i afegiu-hi una mica de brou de pollastre, si cal. 
  4. Feu una picada amb les ametlles, el carquinyoli i el julivert. Deixateu-la amb una mica d’aigua i afegiu-la a la cassola. Coeu-ho tot plegat 5 min més. Salpebreu-ho i deixeu que la salsa s’acabi d’espessir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto