Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu la carn dels excessos de greix i talleu-la a cubs. Poseu-la en un recipient, amb el vi, una pastanaga, una ceba i dos grans d’all, tot pelat i trossejat. Afegiu-hi la canyella i una fulla de llorer, romaní i farigola. Deixeu-ho marinar tota la nit.
  2. Coleu la marinada, assequeu la carn, reserveu el vi i guardeu les hortalisses per a una altra preparació.
  3. Peleu la pastanaga i la ceba i netegeu el porro. Piqueu-ho tot, juntament amb l’api.
  4. Salpebreu la carn i daureu-la en una olla de fons gruixut amb oli d’oliva. Retireu-ho.
  5. A la mateixa olla, daureu les hortalisses picades amb dos grans d’all aixafats uns 10 min i afegiu-hi el tomàquet ratllat.
  6. Afegiu-hi la carn, remeneu-ho bé, empolseu-ho amb farina i cuineu-ho 2 min.
  7. Empolseu-ho amb pebre vermell i mulleu-ho amb el vi reservat, deixeu que redueixi a la meitat i incorporeu-hi el brou de senglar o de carn, el llorer, unes fulles de farigola i romaní, sal i pebre. Deixeu que cogui amb l’olla semitapada, unes 3 h, remenant-ho de tant en tant. Si s’asseca, hi podeu afegir una mica més de brou, o aigua mineral.
  8. Poseu aigua a escalfar amb una mica de sal i una cullerada de mantega. Quan bulli, incorporeu-hi la polenta en forma de pluja, remenant-ho constantment, fins que s’espesseixi.
  9. Afegiu-hi la mozzarella trossejada i una altra cullerada de mantega, i barregueu-ho molt bé. Serviu el rostit de senglar amb la polenta i unes fulletes de romaní i farigola fresques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17-19 mai

EmpuriaTast 2019

Un any més, torna una nova edició de EmpuriaTast, la fira gastronòmica del municipi que obre la...

18-19 mai

V Barcelona Vadevermut

Torna el festival per conèixer en profunditat una de les tradicions més arrelades de la gastronomia d'aquest...

03-19 mai

Jornades dels Fideus Rossos a Cambrils

Una de les receptes marineres més bones que es poden tastar a Cambrils és la delsfideus rossos, que s’han...

19 mai

IV Caminada entre vinyes contra el càncer de Vallformosa

La Fundació Vallformosa i el Centre Excursionista Penedès organitzen la quarta edició d'una caminada...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto