Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu la carn dels excessos de greix i talleu-la a cubs. Poseu-la en un recipient, amb el vi, una pastanaga, una ceba i dos grans d’all, tot pelat i trossejat. Afegiu-hi la canyella i una fulla de llorer, romaní i farigola. Deixeu-ho marinar tota la nit.
  2. Coleu la marinada, assequeu la carn, reserveu el vi i guardeu les hortalisses per a una altra preparació.
  3. Peleu la pastanaga i la ceba i netegeu el porro. Piqueu-ho tot, juntament amb l’api.
  4. Salpebreu la carn i daureu-la en una olla de fons gruixut amb oli d’oliva. Retireu-ho.
  5. A la mateixa olla, daureu les hortalisses picades amb dos grans d’all aixafats uns 10 min i afegiu-hi el tomàquet ratllat.
  6. Afegiu-hi la carn, remeneu-ho bé, empolseu-ho amb farina i cuineu-ho 2 min.
  7. Empolseu-ho amb pebre vermell i mulleu-ho amb el vi reservat, deixeu que redueixi a la meitat i incorporeu-hi el brou de senglar o de carn, el llorer, unes fulles de farigola i romaní, sal i pebre. Deixeu que cogui amb l’olla semitapada, unes 3 h, remenant-ho de tant en tant. Si s’asseca, hi podeu afegir una mica més de brou, o aigua mineral.
  8. Poseu aigua a escalfar amb una mica de sal i una cullerada de mantega. Quan bulli, incorporeu-hi la polenta en forma de pluja, remenant-ho constantment, fins que s’espesseixi.
  9. Afegiu-hi la mozzarella trossejada i una altra cullerada de mantega, i barregueu-ho molt bé. Serviu el rostit de senglar amb la polenta i unes fulletes de romaní i farigola fresques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

20 jul

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto