Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu la carn dels excessos de greix i talleu-la a cubs. Poseu-la en un recipient, amb el vi, una pastanaga, una ceba i dos grans d’all, tot pelat i trossejat. Afegiu-hi la canyella i una fulla de llorer, romaní i farigola. Deixeu-ho marinar tota la nit.
  2. Coleu la marinada, assequeu la carn, reserveu el vi i guardeu les hortalisses per a una altra preparació.
  3. Peleu la pastanaga i la ceba i netegeu el porro. Piqueu-ho tot, juntament amb l’api.
  4. Salpebreu la carn i daureu-la en una olla de fons gruixut amb oli d’oliva. Retireu-ho.
  5. A la mateixa olla, daureu les hortalisses picades amb dos grans d’all aixafats uns 10 min i afegiu-hi el tomàquet ratllat.
  6. Afegiu-hi la carn, remeneu-ho bé, empolseu-ho amb farina i cuineu-ho 2 min.
  7. Empolseu-ho amb pebre vermell i mulleu-ho amb el vi reservat, deixeu que redueixi a la meitat i incorporeu-hi el brou de senglar o de carn, el llorer, unes fulles de farigola i romaní, sal i pebre. Deixeu que cogui amb l’olla semitapada, unes 3 h, remenant-ho de tant en tant. Si s’asseca, hi podeu afegir una mica més de brou, o aigua mineral.
  8. Poseu aigua a escalfar amb una mica de sal i una cullerada de mantega. Quan bulli, incorporeu-hi la polenta en forma de pluja, remenant-ho constantment, fins que s’espesseixi.
  9. Afegiu-hi la mozzarella trossejada i una altra cullerada de mantega, i barregueu-ho molt bé. Serviu el rostit de senglar amb la polenta i unes fulletes de romaní i farigola fresques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto