Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Pas 3

  1. Poseu a hidratar el pebrot de romesco en un got d'aigua. Trossegeu el pollastre i salpebreu-lo. Enfarineu lleugerament els trossos de pollastre i doneu-los petits cops per treure'ls l'excés de farina.
  2. En una cassola amb tota la base coberta d'oli d'oliva, sofregiu el pollastre fins que la pell estigui una mica daurada. Retireu-lo i reserveu-lo en un plat amb paper absorbent.
  3. Piqueu molt bé tota la verdura i, en el mateix oli on heu sofregit el pollastre, ofegueu l'all uns segons. Després, afegiu-hi el pebrot vermell i el pebrot verd picats i ofegueu-ho un parell de minuts. Afegiu-hi la ceba picada. Ofegueu-ho tot fins que la ceba estigui escalfada i transparent, i remeneu-ho de tant en tant.
  4. Afegiu-hi els tomàquets picats i sofregiu-los un parell de minuts fins que comenci a sortir l'aigua. Torneu a posar el pollastre a la cassola perquè es cuini amb el suc del tomàquet. Tot seguit, afegiu-hi una copa de vi i deixeu-ho un minut perquè s'evapori l'alcohol.
  5. Afegiu-hi brou de pollastre fins que cobreixi tot el pollastre, una quantitat suficient perquè es cogui uns 40 min a foc lent sense tapar-ho, perquè s'evapori. Remeneu-ho de tant en tant perquè no s'enganxi.
  6. Mentre prepareu la picada ('majao') per espessir la salsa, retireu el pebrot de romesco de l'aigua, traieu-ne el tall i talleu-lo en diferents trossos. Torreu-lo en una paella amb dues cullerades d'oli uns 10 s per cada costat, amb molt de compte per no cremar-lo.
  7. En el mateix oli, torreu un grapat d'ametlles pelades i, finalment, torreu també una llesca de pa. Piqueu el 'majao' amb un morter (o passeu-ho pel túrmix) tot afegint-hi una cullerada del brou del guisat. Incorporeu-lo a la cassola i remeneu-ho bé. Deixeu que el pollastre es vagi fent a foc lent fins que el brou s'evapori i la salsa quedi espessa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto