Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Salpebreu els daus de pollastre. Com sempre que feu anar els fogons, demaneu ajuda a un adult per enrossir els daus de pollastre, amb una mica d’oli, a la cassola on fareu la salsa. Reserveu-ho.
  2. Piqueu la ceba i sofregiu-la amb un fil d’oli, 20 min, a foc lent, a la mateixa cassola on heu enrossit el pollastre.
  3. Afegiu-hi la llet de coco i reduïu-ho fins a una tercera part o fins que la salsa assoleixi la textura que desitgeu.
  4. Afegiu-hi el curri, una mica més de sal, si cal, i el pollastre. Feu que tot plegat faci un bull.
  5. Quan el pollastre quedi ben impregnat, ja ho podeu servir.

El consell

  • Si us agrada el gust picant, en sofregir la ceba, afegiu a la paella un gra d’all laminat. Si voleu, podeu acompanyar el plat amb una mica d’arròs basmati. És un tipus d’arròs molt aromàtic, originari de l’Índia, que combina la mar de bé amb els plats que porten curri.
  • La llet de coco no és el mateix que l’aigua de coco. La llet es prepara amb la polpa del coco rebaixada amb una mica d’aigua, mentre que l’aigua de coco és el líquid que conté la fruita.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

12 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

16-26 jul

València Cuina Oberta

Visit València, reprèn la 22 edició de València Cuina Oberta, suspesa durant la crisi sanitària,...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto