Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu les cebes i l’all amb l’ajuda d’una picadora.
  2. En una cassola poseu un bon raig d’oli d’oliva i afegiu-hi la ceba i l’all. Coeu-ho durant 10 minuts.
  3. Salpebreu el pollastre i afegiu-lo a la cassola. Coeu-ho durant 10 minuts més, donant-li la volta de tant en tant.
  4. Afegiu-hi el caldo de pollastre i el curri en pols. Tapeu-ho i deixeu-ho coure durant 30-35 minuts a foc suau. Remeneu el pollastre diverses vegades durant la cocció.
  5. Mentrestant, poseu aigua a bullir amb sal i quan bulli cuineu l’arròs durant 16 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
  6. Serviu el pollastre amb l’arròs a mode de guarnició. Decoreu-ho amb una mica de cibulet picat per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: