Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el pollastre. Traieu-ne les tripes, talleu el cap i les puntes de les ales i les potes.
  2. Prepareu el farcit. Netegeu els bolets, talleu-los per la meitat si són grossos i passeu-los per un petit raig d'aigua.
  3. En una paella amb un raig d'oli, salteu-los perquè perdin l'aigua que contenen.
  4. En una altra paella amb un raig d'oli, sofregiu la carn de botifarra sense budells (prèviament barrejada amb els ous i el pa). Incorporeu-hi els bolets, poseu-ho a punt de sal i ratlleu-hi la tòfona pel damunt.
  5. Salpebreu el pollastre per dins i per fora i farciu-lo amb la carn i els bolets.
  6. Poseu-lo en una plàtera de forn juntament amb les cabeces d'all, els tomàquets, les cebes de platillo pelades, les pastanagues pelades i tornejades i un raig d'oli pel damunt.
  7. Poseu-ho a coure a foc moderat a uns 160 ºC durant 1 h i 30 min, aproximadament. A mitja cocció, incorporeu-hi el vi ranci i aneu-hi afegint petits cassons d'aigua per evitar que el pollastre es ressequi.
  8. Comproveu que el pollastre sigui ben cuit i serviu-lo en una plàtera amb les verdures del rostit al costat i el suc de la cocció pel damunt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: