Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaldeu i plomeu el pollastre, flamegeu-lo i traieu-ne totes les plomes.
  2. Talleu-lo en octaus, salpebreu-lo i enfarineu-lo.
  3. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli i feu-hi enrossir els talls de pollastre per cada costat.
  4. En una altra cassola, amb un raig d’oli d'oliva, salteu-hi lleugerament els escamarlans. Reserveu-los.
  5. A la mateixa cassola, feu un sofregit amb la ceba i la pastanaga tallada ben finament. A mitja cocció, afegiu-hi el tomàquet ratllat. Deixeu-ho confitar bé, que quedi ben melós.
  6. Afegiu-hi el vi ranci i el conyac. Deixeu que s’evapori l’alcohol.
  7. Tot seguit, incorporeu-hi el llorer i el pollastre i cobriu-ho amb brou d'aviram. Deixeu-ho coure fins que el pollastre estigui ben tou.
  8. Uns minuts abans que s'acabi la cocció, afegiu-hi els peus de porc perquè facin xup-xup amb el pollastre.
  9. Feu una picada amb alls, julivert, galetes, avellanes i xocolata. Deixateu-ho amb el suc de la cocció i tireu-ho a la cassola.
  10. Afegiu-hi els escamarlans i deixeu-ho coure 2 min, tasteu-ho de sal i ja ho podeu servir, tot i que és millor si ho deixeu reposar una estona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: