Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Per al romesco de kikos: talleu les nyores i poseu-les a remull, en aigua calenta, un mínim d’1 h.
  2. En una safata de forn, poseu els tomàquets i els alls. Demaneu ajuda a un adult per escalivar-ho al forn, a 200 ºC, 20 min. Aprofiteu que teniu el forn encès per torrar el pa, uns 3 min.
  3. Un cop escalivats, deixeu refredar els tomàquets i els alls, peleu-los i tritureu-los amb els 'kikos', la polpa de les nyores rascada, el pa i l’oli d’oliva. Si queda poc triturat, encara millor. Reserveu-ho.
  4. Talleu els pits de pollastre per la meitat. Salpebreu-los.
  5. Peleu i talleu els préssecs a làmines. Renteu, si cal, els espinacs tendres (si són de bossa, no cal).
  6. Estireu un plàstic film. A sobre, poseu-hi una meitat de pit de pollastre. Afegiu-hi una capa de fulles d’espinacs, una capa de préssecs i una capa tomàquets secs. Tapeu-ho amb l’altra meitat de pit de pollastre. Emboliqueu-ho amb l’ajut del plàstic film i feu-ne un botifarró. Tanqueu-ho amb forma de caramel.
  7. Emboliqueu-ho amb paper d’alumini i premeu-ho bé pels costats, perquè no hi entri gens d’aigua.
  8. Ompliu d’aigua una cassola on càpiguen bé els rotlles. Quan arrenqui el bull,  submergiu-los-hi i coeu-los 15 min.
  9. Traieu els rotlles, deixeu-los refredar i talleu-los a rodanxes. Serviu-los acompanyats amb el romesco de 'kikos'.

El consell

  • Aquesta recepta també pot quedar boníssima si, en comptes de préssec, hi poses làmines de poma.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

20 jul

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto