Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Per al romesco de kikos: talleu les nyores i poseu-les a remull, en aigua calenta, un mínim d’1 h.
  2. En una safata de forn, poseu els tomàquets i els alls. Demaneu ajuda a un adult per escalivar-ho al forn, a 200 ºC, 20 min. Aprofiteu que teniu el forn encès per torrar el pa, uns 3 min.
  3. Un cop escalivats, deixeu refredar els tomàquets i els alls, peleu-los i tritureu-los amb els 'kikos', la polpa de les nyores rascada, el pa i l’oli d’oliva. Si queda poc triturat, encara millor. Reserveu-ho.
  4. Talleu els pits de pollastre per la meitat. Salpebreu-los.
  5. Peleu i talleu els préssecs a làmines. Renteu, si cal, els espinacs tendres (si són de bossa, no cal).
  6. Estireu un plàstic film. A sobre, poseu-hi una meitat de pit de pollastre. Afegiu-hi una capa de fulles d’espinacs, una capa de préssecs i una capa tomàquets secs. Tapeu-ho amb l’altra meitat de pit de pollastre. Emboliqueu-ho amb l’ajut del plàstic film i feu-ne un botifarró. Tanqueu-ho amb forma de caramel.
  7. Emboliqueu-ho amb paper d’alumini i premeu-ho bé pels costats, perquè no hi entri gens d’aigua.
  8. Ompliu d’aigua una cassola on càpiguen bé els rotlles. Quan arrenqui el bull,  submergiu-los-hi i coeu-los 15 min.
  9. Traieu els rotlles, deixeu-los refredar i talleu-los a rodanxes. Serviu-los acompanyats amb el romesco de 'kikos'.

El consell

  • Aquesta recepta també pot quedar boníssima si, en comptes de préssec, hi poses làmines de poma.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto