Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu el pollastre amb el iogurt, el gingebre, l’all, la meitat del suc de llimona i una mica de sal. Cobriu-ho amb paper film i poseu-ho a la nevera tota la nit o un mínim de 6 h.
  2. Liqüeu la ceba i el xili amb una mica d’aigua fins que quedi suau.
  3. Escalfeu l’oli en una paella i afegiu-hi coriandre, pebre, cúrcuma i garam masala. Remeneu-ho a foc lent, 1 min.
  4. Apugeu el foc, afegiu-hi la pasta de ceba i xili, i salteu-ho 10 min.
  5. Afegiu-hi el pollastre adobat i coeu-ho 10 min. Afegiu-hi la llet de coco. Si no cobreix el pollastre, afegiu-hi aigua.
  6. Afegiu-hi les ametlles. Porteu-ho a ebullició, reduïu el foc i coeu-ho a foc lent 40 min, fins que el pollastre sigui tendre i la salsa s’hagi reduït. Afegiu-hi sal i més suc de llimona si voleu.
  7. Opcionalment, serviu-ho amb arròs basmati i/o pa naan.

CONSELLS

Si no teniu xilis vermells frescos, els secs també són molt bons! Per reduir el picant del xili, traieu-los les llavors abans de fer-los servir. Aquest plat és encara més bo si el mengeu el dia següent!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: