Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Barregeu el pollastre amb el iogurt, el gingebre, l’all, la meitat del suc de llimona i una mica de sal. Cobriu-ho amb paper film i poseu-ho a la nevera tota la nit o un mínim de 6 h.
  2. Liqüeu la ceba i el xili amb una mica d’aigua fins que quedi suau.
  3. Escalfeu l’oli en una paella i afegiu-hi coriandre, pebre, cúrcuma i garam masala. Remeneu-ho a foc lent, 1 min.
  4. Apugeu el foc, afegiu-hi la pasta de ceba i xili, i salteu-ho 10 min.
  5. Afegiu-hi el pollastre adobat i coeu-ho 10 min. Afegiu-hi la llet de coco. Si no cobreix el pollastre, afegiu-hi aigua.
  6. Afegiu-hi les ametlles. Porteu-ho a ebullició, reduïu el foc i coeu-ho a foc lent 40 min, fins que el pollastre sigui tendre i la salsa s’hagi reduït. Afegiu-hi sal i més suc de llimona si voleu.
  7. Opcionalment, serviu-ho amb arròs basmati i/o pa naan.

CONSELLS

Si no teniu xilis vermells frescos, els secs també són molt bons! Per reduir el picant del xili, traieu-los les llavors abans de fer-los servir. Aquest plat és encara més bo si el mengeu el dia següent!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto