Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu i talleu el pollastre en vuit trossos. Salpebreu-lo, enfarineu-lo i daureu-lo en una cassola.
  2. En una altra cassola amb oli d'oliva, salteu els escamarlans i retireu-los. Feu un sofregit amb la ceba trinxada i la pastanaga tallada a rodanxes. A mitja cocció, afegiu-hi el tomàquet sense pela ni granes tallat a daus. Deixeu-ho confitar i afegiu-hi el vi ranci.
  3. Incorporeu-hi el pollastre, deixeu evaporar l'alcohol i cobriu-ho amb el brou d'aviram. Deixeu-ho coure fins que el pollastre sigui ben tou. Uns 20 min abans que s'acabi la cocció, afegiu-hi els peus de porc.
  4. Feu una picada amb els alls, el julivert, els carquinyolis i les avellanes. Afegiu-la minuts abans de treure-ho del foc, juntament amb la xocolata ratllada.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: