Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 200 °C a dalt i a baix.
  2. Netegeu el pollastre i salpebreu-lo per dins. Introduïu-hi els alls, el llorer i la llimona.
  3. Amb un pinzell, unteu-lo amb oli, sal i pebre.
  4. Poseu el pollastre en una safata i enforneu-lo (a mitja alçada), abaixant la temperatura a 150 °C, 45 min. Gireu-lo i torneu-lo a deixar al forn 45 min més.
  5. Mentrestant, mescleu el vi amb una cullerada sopera de mel ecològica Alemany.
  6. Passada l'hora i mitja, banyeu el pollastre amb la barreja de vi i mel i deixeu-lo 20 min més. De tant en tant, torneu-li a tirar per sobre el suquet que hi ha a la safata (unes tres vegades).
  7. Passats els 20 min, retireu el pollastre del forn, emplateu-lo i serviu-lo.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: