Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

 

  1. Peleu les patates i talleu-les en vuit trossos. Bulliu-les en aigua abundant i sal fins que estiguin tendres; coleu-les i reserveu-les.

  2. En una paella, salteu el xoriço tallat a rodanxes, fins que quedi ben torrat. Coleu-lo de l’oli i reserveu-lo.

  3. En una cassola, daureu les potes de pop, tallades en tres trossos, per tots els costats, fins que quedin una mica torrades. Afegiu-hi les patates i deixeu-les daurar bé (poseu-hi força oli, perquè quedin fregides i torrades per fora). Salpebreu-ho tot.

  4. Afegiu-hi el xoriço reservat, remeneu-ho una mica i serviu-ho amb el julivert picat, que hi posareu al final.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: