Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Per a la massa: poseu la farina en un recipient gros i afegiu-hi la mantega freda, tallada a daus. Areneu-ho, és a dir, fregueu la farina amb la mantega fins que desaparegui i la massa quedi amb el color i la textura de la sorra. Afegiu-hi la sal i l’ou batut. Barregeu-ho bé i pasteu-ho fins a aconseguir una massa homogènia.
  2. Poseu la massa entre dos papers de forn i estireu-la amb un corró. En estirar-la, vigileu que quedi amb forma rodona.
  3. Emboliqueu la massa sobre el corró lleugerament enfarinat, per poder-la transportar. Si no teniu clar com fer-ho, millor que demaneu ajuda a un adult.
  4. Poseu el corró sobre la vora del motlle, d’uns 20 cm de diàmetre, engreixat i enfarinat. Desenrotlleu la massa amb molta cura. Premeu les vores perquè quedi amb forma de quiche i punxeu-la amb una forquilla, perquè no pugi. Retalleu la massa sobrera.
  5. Per al farcit: demaneu ajuda a un adult perquè ens ajudi a bullir els espinacs, només 5 min. Elscorreu-los bé i premeu-los amb les mans, perquè perdin tota l’aigua.
  6. En una paella amb un raig generós d’oli, fregiu el gra d’all picat. Quan es comenci a enrossir, aboqueu-hi els espinacs i remeneu-ho bé, perquè quedin saborosos.
  7. En un bol, bateu els ous i barregeu-los amb la nata líquida. Saleu-ho.
  8. Talleu les salsitxes de Frankfurt petites i poseu-les sobre la massa. També distribuïu-hi els espinacs.
  9. Cobriu-ho amb formatge brie tallat i aboqueu-hi la barreja de nata i ous.
  10.  Amb l’ajuda d’un adult, enforneu la quiche, a 180 ºC, 30 min. Traieu-la del forn amb molta cura, desemmotlleu-la i ja us la podeu menjar.

El consell

  • La quiche és molt pràctica, perquè la podeu farcir amb tot tipus d’ingredients i sempre queda boníssima. Si voleu, podeu canviar les salsitxes de Frankfurt per salsitxes, pernil salat tallat a trossets o, fins i tot, una mica de xoriço. Sigueu original i deixeu volar la imaginació!
  • Si voleu anar per feina, podeu comprar la massa feta!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 245

NADAL KM 0. PASSAREM LES FESTES MÉS A PROP QUE MAI!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Eric Ortuño

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto