Troba la teva recepta

Preparació

  1. Salpebreu els lloms (râbles) de conill i piqueu i condimenteu els espinacs. A continuació, farciu el conill amb els espinacs tendres i lligueu-lo amb fil de cuinar.
  2. Col·loqueu els râbles de conill en una safata de forn amb oli d'oliva i un raig de conyac. Coeu-los al forn a 180 ºC durant uns 30 min.
  3. Un cop cuits, retireu-los de la safata de forn i reserveu-los. Per aprofitar el suc que han deixat anar, prepareu la salsa que acompanyarà el plat. Bateu el suc amb la mostassa a l'antiga fins aconseguir una salsa lligada. Un cop la tingueu, reserveu-la.
  4. A continuació, talleu un carbassó a mida de macedònia, i salteu-lo breument en una paella amb una mica d'oli. Quan estigui gairebé a punt, afegiu-hi els espinacs. Un cop estigui tot ben combinat, salpebreu-ho al gust i reserveu-ho.
  5. Per finalitzar el plat, cuineu les vieires. Per tal de cuinar-les correctament i conservar-ne tot el sabor, és molt important que la planxa estigui molt calenta. Poseu les vieires a la planxa amb una mica d'oli i cuineu-les durant 1 min. Passat el minut, doneu-los la volta i cuineu-les 1 min més. Salpebreu-les al gust i retireu-les.
  6. Serviu el plat amb un llit del saltat de carbassó i espinacs i el conill tallat a rodanxes, i, tot seguit, poseu-hi la vieira al capdamunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

26 abr

(R)Evolució a la cuina: la revolució tecnològica

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto