Preparació
- Salpebreu els lloms (râbles) de conill i piqueu i condimenteu els espinacs. A continuació, farciu el conill amb els espinacs tendres i lligueu-lo amb fil de cuinar.
- Col·loqueu els râbles de conill en una safata de forn amb oli d'oliva i un raig de conyac. Coeu-los al forn a 180 ºC durant uns 30 min.
- Un cop cuits, retireu-los de la safata de forn i reserveu-los. Per aprofitar el suc que han deixat anar, prepareu la salsa que acompanyarà el plat. Bateu el suc amb la mostassa a l'antiga fins aconseguir una salsa lligada. Un cop la tingueu, reserveu-la.
- A continuació, talleu un carbassó a mida de macedònia, i salteu-lo breument en una paella amb una mica d'oli. Quan estigui gairebé a punt, afegiu-hi els espinacs. Un cop estigui tot ben combinat, salpebreu-ho al gust i reserveu-ho.
- Per finalitzar el plat, cuineu les vieires. Per tal de cuinar-les correctament i conservar-ne tot el sabor, és molt important que la planxa estigui molt calenta. Poseu les vieires a la planxa amb una mica d'oli i cuineu-les durant 1 min. Passat el minut, doneu-los la volta i cuineu-les 1 min més. Salpebreu-les al gust i retireu-les.
- Serviu el plat amb un llit del saltat de carbassó i espinacs i el conill tallat a rodanxes, i, tot seguit, poseu-hi la vieira al capdamunt.