Troba la teva recepta

Preparació

  1. Salpebreu els lloms (râbles) de conill i piqueu i condimenteu els espinacs. A continuació, farciu el conill amb els espinacs tendres i lligueu-lo amb fil de cuinar.
  2. Col·loqueu els râbles de conill en una safata de forn amb oli d'oliva i un raig de conyac. Coeu-los al forn a 180 ºC durant uns 30 min.
  3. Un cop cuits, retireu-los de la safata de forn i reserveu-los. Per aprofitar el suc que han deixat anar, prepareu la salsa que acompanyarà el plat. Bateu el suc amb la mostassa a l'antiga fins aconseguir una salsa lligada. Un cop la tingueu, reserveu-la.
  4. A continuació, talleu un carbassó a mida de macedònia, i salteu-lo breument en una paella amb una mica d'oli. Quan estigui gairebé a punt, afegiu-hi els espinacs. Un cop estigui tot ben combinat, salpebreu-ho al gust i reserveu-ho.
  5. Per finalitzar el plat, cuineu les vieires. Per tal de cuinar-les correctament i conservar-ne tot el sabor, és molt important que la planxa estigui molt calenta. Poseu les vieires a la planxa amb una mica d'oli i cuineu-les durant 1 min. Passat el minut, doneu-los la volta i cuineu-les 1 min més. Salpebreu-les al gust i retireu-les.
  6. Serviu el plat amb un llit del saltat de carbassó i espinacs i el conill tallat a rodanxes, i, tot seguit, poseu-hi la vieira al capdamunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto