Troba la teva recepta

Preparació

  1. Salpebreu els lloms (râbles) de conill i piqueu i condimenteu els espinacs. A continuació, farciu el conill amb els espinacs tendres i lligueu-lo amb fil de cuinar.
  2. Col·loqueu els râbles de conill en una safata de forn amb oli d'oliva i un raig de conyac. Coeu-los al forn a 180 ºC durant uns 30 min.
  3. Un cop cuits, retireu-los de la safata de forn i reserveu-los. Per aprofitar el suc que han deixat anar, prepareu la salsa que acompanyarà el plat. Bateu el suc amb la mostassa a l'antiga fins aconseguir una salsa lligada. Un cop la tingueu, reserveu-la.
  4. A continuació, talleu un carbassó a mida de macedònia, i salteu-lo breument en una paella amb una mica d'oli. Quan estigui gairebé a punt, afegiu-hi els espinacs. Un cop estigui tot ben combinat, salpebreu-ho al gust i reserveu-ho.
  5. Per finalitzar el plat, cuineu les vieires. Per tal de cuinar-les correctament i conservar-ne tot el sabor, és molt important que la planxa estigui molt calenta. Poseu les vieires a la planxa amb una mica d'oli i cuineu-les durant 1 min. Passat el minut, doneu-los la volta i cuineu-les 1 min més. Salpebreu-les al gust i retireu-les.
  6. Serviu el plat amb un llit del saltat de carbassó i espinacs i el conill tallat a rodanxes, i, tot seguit, poseu-hi la vieira al capdamunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

03-25 ago

Empordà White Summer Festival

El White Summer Festival s'ha afermat com a esdeveniment cabdal de l'estiu, ja que des de la seva creació...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto