Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

1. Abans de començar, eixugueu els lloms de bacallà amb un drap de cuina.
2. Talleu els lloms a daus, daureu-los en una paella amb oli ben calent i afegiu-hi el pebre, el pebre vermell. Reserveu-los.
3. En una cassola baixa, escalfeu la mantega i afogueu-hi la ceba, el porro i la pastanaga durant deu minuts a foc lent.
4. Afegiu-hi el tomàquet, la sal i el pebre i deixeu-lo coure durant uns minuts.
5. Afegiu el bacallà i serviu-lo decorat amb julivert picat. Es pot acompanyar de cus cus o arròs blanc. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: