Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al xarop simple: prepareu a parts iguals sucre i aigua. Escalfeu l'aigua sense que arribi a bullir i afegiu-hi el sucre. Es pot conservar a la nevera uns quants dies.
  2. Per al còctel: afegiu els gerds i la ginebra en un got baix on tindreu el xarop. Amb una mà de morter, traieu el suc dels gerds.
  3. Passeu-ho per un colador de malla i aboqueu-ho en un got alt o Highball.
  4. Afegiu-hi gel i aboqueu-hi la tònica suaument, sense trencar la bombolla.
  5. Barregeu-ho amb una cullera alta i decoreu el got amb un tros de pela de llimona. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto