Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per rostir el gall: salteu les cuixes en una cassola de ferro colat amb una mica d’oli i llard de porc.
  2. Afegiu-hi l’all, el llorer i la ceba de Figueres.
  3. Deixeu-ho enrossir tot junt i afegiu-hi els tomàquets.
  4. Deixeu-ho coure i mulleu-ho amb el vi ranci i el conyac.
  5. Deixeu-ho reduir i cobriu-ho amb aigua mineral.
  6. Coeu-ho tapat a foc mitjà fins que les cuixes siguin ben cuites.
  7. Passeu la salsa pel colador xinès i reserveu-ho.
  8. Separeu la carn de les cuixes i piqueu-la ben fina.
  9. Per als raviolis: poseu una mica de ceba picada en una cassola i deixeu-la suar sense que agafi color.
  10. Afegiu-hi una mica de farina, la crema de llet i el suc del rostit i deixeu-ho coure fins que es converteixi en una beixamel.
  11. Coleu-ho i barregeu-ho amb la carn de gall picada. Deixeu-ho refredar.
  12. Coeu les fulles de pasta wonton en aigua bullent durant 40 s i refredeu-les amb aigua i gel.
  13. Al mig de cada fulla, afegiu-hi una quantitat generosa de farciment de rostit i tanqueu-la donant-li la forma d’un paquetet quadrat. Reserveu-ho.
  14. Per al puré de patates: coeu les patates i passeu-les per un passapuré.
  15. En una cassola a foc baix poseu-hi la patata amb sal i pebre i aneu-hi afegint mantega i crema de llet fins aconseguir la textura desitjada.
  16. Afegiu-hi la tòfona picada amb una mica del suc de tòfona.
  17. Salteu els camagrocs, saleu-los quan ja estiguin cuits i reserveu-los.
  18. Per acabar, col·loqueu al fons d’un plat soper el Parmentier de patata i tòfona, poseu-hi a sobre el ravioli i cobriu-ho tot amb la reducció del suc del rostit.
  19. Acabeu el plat posant sobre el ravioli uns quants camagrocs i herbes aromàtiques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto