Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per rostir el gall: salteu les cuixes en una cassola de ferro colat amb una mica d’oli i llard de porc.
  2. Afegiu-hi l’all, el llorer i la ceba de Figueres.
  3. Deixeu-ho enrossir tot junt i afegiu-hi els tomàquets.
  4. Deixeu-ho coure i mulleu-ho amb el vi ranci i el conyac.
  5. Deixeu-ho reduir i cobriu-ho amb aigua mineral.
  6. Coeu-ho tapat a foc mitjà fins que les cuixes siguin ben cuites.
  7. Passeu la salsa pel colador xinès i reserveu-ho.
  8. Separeu la carn de les cuixes i piqueu-la ben fina.
  9. Per als raviolis: poseu una mica de ceba picada en una cassola i deixeu-la suar sense que agafi color.
  10. Afegiu-hi una mica de farina, la crema de llet i el suc del rostit i deixeu-ho coure fins que es converteixi en una beixamel.
  11. Coleu-ho i barregeu-ho amb la carn de gall picada. Deixeu-ho refredar.
  12. Coeu les fulles de pasta wonton en aigua bullent durant 40 s i refredeu-les amb aigua i gel.
  13. Al mig de cada fulla, afegiu-hi una quantitat generosa de farciment de rostit i tanqueu-la donant-li la forma d’un paquetet quadrat. Reserveu-ho.
  14. Per al puré de patates: coeu les patates i passeu-les per un passapuré.
  15. En una cassola a foc baix poseu-hi la patata amb sal i pebre i aneu-hi afegint mantega i crema de llet fins aconseguir la textura desitjada.
  16. Afegiu-hi la tòfona picada amb una mica del suc de tòfona.
  17. Salteu els camagrocs, saleu-los quan ja estiguin cuits i reserveu-los.
  18. Per acabar, col·loqueu al fons d’un plat soper el Parmentier de patata i tòfona, poseu-hi a sobre el ravioli i cobriu-ho tot amb la reducció del suc del rostit.
  19. Acabeu el plat posant sobre el ravioli uns quants camagrocs i herbes aromàtiques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto