Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la llet. Afegiu-hi l’arròs i deixeu-ho coure 14 min a foc suau. Passeu-lo per un colador xinès. Amb la meitat de la llet, afegiu-hi la xocolata. Torneu a posar-hi l’arròs colat i deixeu-ho reposar a la nevera.
  2. Feu el xarop posant a bullir l’aigua i el sucre. Mentrestant, peleu i talleu el mango en làmines d’1 mm de gruix i poseu-les una a una dins el xarop calent, però fora del foc. Deixeu-les-hi 4 min. Escorreu-les i guardeu-les a la nevera.
  3. Talleu la resta del mango en daus de 1/2 cm. En una paella calenta poseu el mango i la mantega. Deixeu-ho coure 3 min. Afegiu-hi el sucre i el suc de llimona i retireu-ho del foc.
  4. Per muntar els raviolis, agafeu una làmina de mango i poseu-hi al centre una cullera d’arròs barrejat amb els daus de mango escorreguts. Tanqueu el ravioli amb una altra làmina de mango. Regueu-lo amb el suc de cocció del mango saltat. Podeu completar el plat amb un granissat o un sorbet de llima.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: