Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu i bulliu la patata. Un cop cuita, tritureu-la i afegiu-hi una mica de suc de la cocció del pollastre. Reserveu-ho.
  2. Per a la salsa: netegeu i talleu els porros a trossos i poseu-los a coure amb un raig d'oli. Quan siguin cuits, afegiu-hi la carcassa del pollastre i mulleu-ho amb la llet. 
  3. Deixeu-ho bullir 30 min i tritureu-ho. Coleu-ho i reserveu-ho. Piqueu els cacauets. Separeu la carn del pollastre dels ossos i piqueu-la. Mescleu-ho amb una mica d'oli de la cocció i els cacauets picats (reserveu-ne uns quants). 
  4. Per als raviolis: bulliu les plaques dels canelons 4 min i refredeu-les ràpidament. Un cop fredes, poseu una làmina de pasta i al centre una boleta de farciment (feta amb el pollastre) d’uns 30 g, cobriu-ho amb una altra làmina, i amb un motlle d’uns 4-5 cm de diàmetre talleu la pasta sobrant. 
  5. Amb una forquilla aixefeu els cantons i acabeu-ho de bullir fins que la pasta acabi de coure. Per muntar el plat, poseu una base de puré de patata, a sobre els raviolis, salseu-ho amb la crema de porros i afegiu-hi uns quants cacauets picats per sobre.

Més receptes amb Carn

Gall de sant pere a la planxa Sense
gluten

Gall de Sant Pere a la planxa

Per Roberto Pérez

30 minuts

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

21 jul

II Biofira L'Ecològica de Solsona

Després d’anys de programacions paral·leles, enguany la Setmana del Medi Ambient i la Biofira...

21 jul

TastaQmarca 2018

Enguany és la tercera ocasió en que, amb motiu de la Fira de Sant Jaume, Prats de Lluçanès...

21 jul

Mercat Romà de Iesso 2018

Passeja per Guissona i descobreix de manera lúdica i festiva com podia ser la vida a les ciutats de l’antiga...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto