Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu la part fibrosa dels espàrrecs. Talleu-los per la meitat.
  2. En una cassola amb un raig d’oli d’oliva verge extra, coeu els espàrrecs 3 min. Retireu-los i reserveu-ne vuit puntes per acabar el plat.
  3. Talleu l’all ben fi i la ceba a la juliana fina, i sofregiu-ho tot junt en la mateixa cassola, amb un xic d’oli.
  4. Quan la ceba sigui rossa, afegiu-hi l’arròs i remeneu-ho una mica.
  5. Cobriu l’arròs amb el caldo de pollastre i deixeu-ho coure 18 min, remenant-ho de tant en tant perquè l’arròs alliberi el midó i quedi cremós.
  6. Quan faltin 5 min per acabar la cocció de l’arròs, afegiu-hi els espàrrecs verds reservats.
  7. Quan l’arròs estigui cuit, retireu-lo del foc, afegiu-hi el gorgonzola i la mantega i lligueu-ho amb l’ajuda d’una espàtula, fins que quedi ben cremós.
  8. Comproveu-ne el punt de sal i pebre negre.
  9. Muntatge: serviu el risotto en un plat fondo i acabeu-ho amb les puntes d’espàrrec i unes fulles de julivert.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: