Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu la part fibrosa dels espàrrecs. Talleu-los per la meitat.
  2. En una cassola amb un raig d’oli d’oliva verge extra, coeu els espàrrecs 3 min. Retireu-los i reserveu-ne vuit puntes per acabar el plat.
  3. Talleu l’all ben fi i la ceba a la juliana fina, i sofregiu-ho tot junt en la mateixa cassola, amb un xic d’oli.
  4. Quan la ceba sigui rossa, afegiu-hi l’arròs i remeneu-ho una mica.
  5. Cobriu l’arròs amb el caldo de pollastre i deixeu-ho coure 18 min, remenant-ho de tant en tant perquè l’arròs alliberi el midó i quedi cremós.
  6. Quan faltin 5 min per acabar la cocció de l’arròs, afegiu-hi els espàrrecs verds reservats.
  7. Quan l’arròs estigui cuit, retireu-lo del foc, afegiu-hi el gorgonzola i la mantega i lligueu-ho amb l’ajuda d’una espàtula, fins que quedi ben cremós.
  8. Comproveu-ne el punt de sal i pebre negre.
  9. Muntatge: serviu el risotto en un plat fondo i acabeu-ho amb les puntes d’espàrrec i unes fulles de julivert.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto