Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

 

 

 

Preparació

  1. Bateu lleugerament l'ou amb una cullerada de llet. Esteneu el rectangle de la pasta de full, pinteu-lo amb ou i cobriu-lo amb els resquills de parmigiano reggiano, nous picades i panses.
  2. Empolseu-ho amb fulles de farigola i enrotlleu-ho per formar un cilindre.
  3. Talleu llesques d'1 cm de gruix i col·loqueu-les en una planxa coberta amb paper per enfornar. Unteu-ho lleugerament amb un ou batut i poseu-ho al forn a 180 ºC durant uns 10-12 minuts.
  4. Barregeu el mascarpone, el parmigiano reggiano ratllat i la mel. Afegiu-hi pebre blanc al gust.
  5. Serviu les rodes amb la crema del parmigiano reggiano.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: