Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: deixeu reduir el suc de taronja al foc. Afegiu-hi la nata i el safrà i deixeu-ho a consistència de salsa.
  2. Per al tomàquet: confiteu el tomàquet tallat a dauets i la resta d’ingredients a foc lent amb oli i deixeu que agafi consistència de puré.
  3. Per a l’aire: feu un fumet amb l’aigua, les espines dels rogers i les verdures tallades a trossos regulars. Coeu-ho 30 min. Aneu retirant-ne l’escuma. Coleu-lo i afegiu-li uns brins de safrà. Separeu-ne un litre i afegiu-hi la lecitina. Remeneu amb el túrmix fins aconseguir una salsa escumosa. Reserveu-ho. Passeu els rogers per ou i farina, salpebreu-los i cobriu-los amb els cereals. Marqueu-los a la paella, un cop canviïn de color, tapeu-los i deixeu que acabin la cocció. Reserveu-los tapats. 
  4. Muntatge: emplateu amb la salsa i els rogers. Afegiu-hi el tomàquet, l’aire, les flors i el germinat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: