Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i piqueu l’all. Renteu i talleu els xampinyons.
  2. Com sempre que feu servir els fogons, demaneu ajuda a un adult per saltar els xampinyons en una paella amb l’all i un raig d’oli. Reserveu-ho.
  3. Talleu ben fins els pits de gall dindi i estireu-los sobre plàstic film. Poseu-hi el pernil salat i les làmines de formatge per sobre. Amb l’ajut del film, enrotlleu el pit de gall dindi i emboliqueu-lo com si fos un caramel. Hi heu de fer unes quantes voltes perquè quedi ben segellat.
  4. Poseu una olla al foc amb prou aigua per cobrir els rotlles. Quan bulli, amb molta cura, submergiu-hi els rotlles i feu-los bullir uns 5 min. Heu de vigilar molt a l’hora de treure’ls per no cremar-vos.
  5. Desemboliqueu els rotlles i talleu-los a rodanxes.
  6. Acompanyeu els rotlles amb salsa de tomàquet o de formatge, o amb puré de poma.
  7. Per al puré de poma: peleu les pomes, traieu-lis el cor i talleu-les a dauets. Poseu-los en un bol i afegiu-hi la mantega i una branca de canyella. Salpebreu-ho i tapeu el bol amb una tapa per a microones. Coeu-ho a màxima potència, 3 min. Enretireu la canyella amb cura de no cremar-vos. Demaneu ajuda a un adult per triturar-ho tot fins a aconseguir un puré.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: