Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Remulleu les múrgules durant 20 min amb 1 dl de crema de llet.
  2. Per cada rodanxa de filet de bou poseu-ne una altra de pernil, i aneu tancant els rotlles al biaix amb l'ajut d’un escuradents llarg, perquè es fixin. Saleu-los.
  3. En una paella antiadherent amb un rajolí d’oli a foc fort, daureu els rotlles de forma ràpida perquè no quedin gaire cuits; en poseu 2 a cada plat. Afegiu a la paella el pedro ximenes deixant-lo uns minuts que redueixi. Afegiu-hi les múrgules amb la crema de llet i els rotlles. Deixeu que es redueixi a la paella bo i movent-la fins que la salsa quedi lligada.
  4. Serviu-ho al moment.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto