Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Talleu el bacó a trossets petits. Poseu un raig curt d’oli en una paella i coeu-hi, a foc mitjà, els trossets de bacó. Reserveu-ho.
  2. A la mateixa paella, coeu els filets de pit de pollastre. Salpebreu-ho. Quan estiguin daurats, traieu-los.
  3. Deixeu que es refredin una mica i talleu-los ben menuts. Reserveu-los.
  4. Poseu a la paella la part blanca del porro, que haureu tallat menuda. Abaixeu el foc i deixeu que es cogui, 2 min.
  5. Barregeu el porro amb el pollastre i el bacó. Afegiu-hi un pessic de sal, el mascarpone i, si voleu, el curri.
  6. Talleu cada làmina de pasta brick per la meitat. A l’extrem, poseu-hi una cullerada de farcit, procurant que sigui freda. Emboliqueu la làmina sobre ella mateixa, fent un rotlle o un triangle.
  7. Per acabar, podeu coure la pasta brick de dues maneres: fregida amb oli d’oliva abundant o al forn, a 180 ºC, 10 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto