Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Talleu el bacó a trossets petits. Poseu un raig curt d’oli en una paella i coeu-hi, a foc mitjà, els trossets de bacó. Reserveu-ho.
  2. A la mateixa paella, coeu els filets de pit de pollastre. Salpebreu-ho. Quan estiguin daurats, traieu-los.
  3. Deixeu que es refredin una mica i talleu-los ben menuts. Reserveu-los.
  4. Poseu a la paella la part blanca del porro, que haureu tallat menuda. Abaixeu el foc i deixeu que es cogui, 2 min.
  5. Barregeu el porro amb el pollastre i el bacó. Afegiu-hi un pessic de sal, el mascarpone i, si voleu, el curri.
  6. Talleu cada làmina de pasta brick per la meitat. A l’extrem, poseu-hi una cullerada de farcit, procurant que sigui freda. Emboliqueu la làmina sobre ella mateixa, fent un rotlle o un triangle.
  7. Per acabar, podeu coure la pasta brick de dues maneres: fregida amb oli d’oliva abundant o al forn, a 180 ºC, 10 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: