Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Obriu el foie amb les mans i, amb l’ajuda d’un ganivet fi, elimineu-ne totes les venes.
  2. Col·loqueu els trossos de foie en un bol amb aigua, gel i sal grossa, uns 15-25 min.
  3. Retireu el foie de l’aigua, escorreu-lo i assequeu-lo una mica. Salpebreu-lo i ruixeu-lo amb l’armanyac i el porto. Poseu-ho tot en una bossa (si és de buit, millor), tanqueu-la bé, eliminant-ne el màxim d’aire possible, i macereu-ho unes 12 h a la nevera.
  4. Confiteu el foie dins de la bossa a 65 ºC, 10 min. Es pot fer en un forn de vapor, o també es pot introduir la bossa en un bany d’aigua a 63-65 ºC, girant-la de tant en tant, perquè la cocció sigui homogènia.
  5. Introduïu el foie envasat dins d’un bany d’aigua gelada, per aturar la cocció. Retireu el foie de la bossa i emboliqueu-lo amb paper film, fent un rotlle d’uns 4-6 cm de diàmetre. Tanqueu molt bé el rotlle de film pels extrems, perquè quedi compacte. Reserveu-lo a la nevera 24 h.
  6. Renteu les figues, talleu-les a quarts i talleu-les a rodelles. Serviu el foie amb les figues i unes torrades de pa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: