Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu l’aigua i els dàtils en calent i tritureu-ho.
  2. Talleu les pomes en vuit grills. Peleu-los i treieu-ne les llavors. Reserveu-ne la resta. Amb aquests vuit grills teniu dues opcions: envasar-los al buit amb una mica d’almívar o cuinar-los dins un almívar al foc. Reserveu-ho a la nevera 6 h. 
  3. Recupereu els retalls sobrants de poma i passeu-los per la liquadora. Afegiu-hi el suc de llimona.
  4. Al fons del plat, poseu-hi una cullerada de iogurt i al costat els grills de poma. Deixeu-hi caure uns filets de puré de dàtil. Finalment, aboqueu-hi la sopa de poma per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: