Consells de cuina La Vanguardia

Quan es retira l'espina lateral del sorell i la central, és un peix òptim per a escabetxos i farcits i per condimentar els brous bàsics. 

Preparació

  1. Netegeu el peix i, a continuació, saleu-lo, enfarineu-lo i fregiu-lo amb oli calent. Reserveu-lo en una cassola de fang.
  2. Poseu una altra cassola de terrissa al foc amb el got d’oli, afegiu-hi els grans d’all trinxats i, quan siguin rossos, tireu-hi mitja culleradeta de pebre vermell dolç, uns grans de pebre negre, el llorer, la farigola i el julivert picat.
  3. Incorporeu-hi el got de vinagre i el got de vi blanc. Deixeu-ho coure a foc mitjà, 10-15 min. Quan l’escabetx ja estigui fet, retireu-lo del foc.
  4. Cobriu el peix amb l’escabetx. És important que quedi ben cobert. El millor és deixar-lo reposar d’un dia per l’altre a temperatura ambient.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto