Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu tots els ingredients menys el gingebre.
  2. Peleu i talleu el gingebre a trossets petits. Talleu també els altres ingredients perquè puguin entrar per la boca de l'extractor cold press o de la liquadora. Introduïu tots els ingredients, liqüeu-los, serveiu-los i ja estarà llest per tastar. El podeu consumir fins a dos dies després si el guardeu a la nevera en una ampolla de vidre de tancament hermètic.  

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

21 feb

Taller 'Fem pa a casa Nou' 2020

Per fer aquest curs no cal que en sigueu experts, perquè us ensenyaran a fer pa partint de zero. Primer desgranareu...

22 feb

Calçotada Urbana a la Fàbrica Moritz Barcelona

Sabeu algun lloc a Barcelona per fer una bona calçotada? Que no sigui gaire lluny ni hàgiu d’agafar...

22-23 feb

Fira de la Mel 2020

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

21-23 feb

Jornades de Peix i de Sa Perdiu 2020

Menorca celebra, al febrer, dues jornades gastronòmiques que són l’excusa ideal per acostar-vos...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto