Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el lluç. Escateu-lo, traieu-ne les tripes i separeu-ne els dos lloms.
  2. Feu un brou amb el cap, les espines, la ceba, la pastanaga i 1/2 l d’aigua. Poseu-ho a coure en aigua freda. Ha de bullir 20 min. Escorreu-ho.
  3. Peleu la carbassa i talleu-la a daus. Poseu-la a coure en una olla amb el brou vegetal fins que estigui tova. Una vegada cuita, escorreu-la, barregeu-la amb la nata líquida calenta i tritureu-la. Ha de quedar ben fina. Si cal, afegiu-hi una llossada de brou. Poseu-ho a punt de sal.
  4. Saleu les supremes de lluç i daureu-les en una paella antiadherent al foc amb un raig d’oli. Acabeu la cocció al forn.
  5. Poseu una altra paella al foc amb un raig d’oli i poseu-hi les llesques de pernil ibèric. Deixeu-ho a foc mitjà perquè es daurin. Passeu-les per paper absorbent. Han de quedar ben cruixents.
  6. Serviu-ho posant un fons de crema de carbassa, la suprema al damunt, i el pernil cruixent tallant-lo a petits bocins.
  7. Acabeu-ho amb un cordó d’oli de tòfona i uns grans de sal grossa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto