Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu el lluç. Escateu-lo, traieu-ne les tripes i separeu-ne els dos lloms.
  2. Feu un brou amb el cap, les espines, la ceba, la pastanaga i 1/2 l d’aigua. Poseu-ho a coure en aigua freda. Ha de bullir 20 min. Escorreu-ho.
  3. Peleu la carbassa i talleu-la a daus. Poseu-la a coure en una olla amb el brou vegetal fins que estigui tova. Una vegada cuita, escorreu-la, barregeu-la amb la nata líquida calenta i tritureu-la. Ha de quedar ben fina. Si cal, afegiu-hi una llossada de brou. Poseu-ho a punt de sal.
  4. Saleu les supremes de lluç i daureu-les en una paella antiadherent al foc amb un raig d’oli. Acabeu la cocció al forn.
  5. Poseu una altra paella al foc amb un raig d’oli i poseu-hi les llesques de pernil ibèric. Deixeu-ho a foc mitjà perquè es daurin. Passeu-les per paper absorbent. Han de quedar ben cruixents.
  6. Serviu-ho posant un fons de crema de carbassa, la suprema al damunt, i el pernil cruixent tallant-lo a petits bocins.
  7. Acabeu-ho amb un cordó d’oli de tòfona i uns grans de sal grossa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mar

Xerrada 'Què he d'esmorzar? Allò que diuen i allò que hauria de ser'

Moltes persones pensen que l’esmorzar és l’àpat més important del dia però els...

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto