Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu el lluç. Escateu-lo, traieu-ne les tripes i separeu-ne els dos lloms.
  2. Feu un brou amb el cap, les espines, la ceba, la pastanaga i 1/2 l d’aigua. Poseu-ho a coure en aigua freda. Ha de bullir 20 min. Escorreu-ho.
  3. Peleu la carbassa i talleu-la a daus. Poseu-la a coure en una olla amb el brou vegetal fins que estigui tova. Una vegada cuita, escorreu-la, barregeu-la amb la nata líquida calenta i tritureu-la. Ha de quedar ben fina. Si cal, afegiu-hi una llossada de brou. Poseu-ho a punt de sal.
  4. Saleu les supremes de lluç i daureu-les en una paella antiadherent al foc amb un raig d’oli. Acabeu la cocció al forn.
  5. Poseu una altra paella al foc amb un raig d’oli i poseu-hi les llesques de pernil ibèric. Deixeu-ho a foc mitjà perquè es daurin. Passeu-les per paper absorbent. Han de quedar ben cruixents.
  6. Serviu-ho posant un fons de crema de carbassa, la suprema al damunt, i el pernil cruixent tallant-lo a petits bocins.
  7. Acabeu-ho amb un cordó d’oli de tòfona i uns grans de sal grossa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller 'La cucina italiana del risotto'

La cuina italiana atreu tot tipus de mirades pel seu sabor i meticulositat en cada plat. És ben conegut que...

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

25 mai

VII D Vins, Mostra de Vins i Caves

D Vins, la Mostra de Vins i Caves de proximitat, torna amb la 7a edició. Enguany, compten amb 35 expositors...

25 mai

III Cursa de la Cervesa

Torna la Cursa de la Cervesa, un esdeveniment organitzat per Cervesa del Montseny, una marca artesana de referència...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto